Je wilt natuurlijk zeker weten dat je de beste prijs ontvangt als je jouw auto gaat verkopen. Soms komt er echter ook tijdsnood kijken bij de verkoop van een auto. Dit is het geval als je bijvoorbeeld snel geld nodig hebt, of een andere auto op het oog hebt die je het liefst zo snel mogelijk aanschaft. Gelukkig kunnen wij het allerbeste bod op jouw auto boven tafel halen, en dat wel binnen 24 uur.

Het kost jou niet meer dan een paar minuten

Het begint met het aanbieden van jouw auto, wat je al minder dan een minuut kan kosten. Je vult simpelweg het merk en model van jouw auto in op de website, waarna je enkele korte vragen over de wagen beantwoordt. Wij nemen het dan van je over en sturen jouw advertentie door naar al onze partners binnen ons netwerk. Dit zijn garages, monteurs, specialisten en vele anderen die geïnteresseerd zijn in het opkopen van tweedehandsauto’s.

Je ontvangt het beste bod vanuit ons gigantisch netwerk

Onze partners krijgen dan 24 uur lang de tijd om een bod uit te brengen op jouw auto, en na 24 uur komen wij bij jou terug met alleen het allerbeste bod. Het is vervolgens volledig aan jou om dit bod te accepteren, of om verder te kijken naar eventuele andere opties.

Laat ons het werk doen en ontvang een mooi bedrag voor jouw auto

Ga je akkoord met het ontvangen bod? Dan betaalt de koper jou contant of per bankoverschrijving. Je hoeft daarna ook niks te doen, want wij regelen al het papierwerk, en de koper komt de auto ook nog eens zelf bij jou ophalen. Het kan dus oprecht niet makkelijker, niet sneller en niet beter dan bij ons.

Door Admin

Geef een reactie